top of page

Attefallshus med stallplats

Skuggarvet, Sverige

Monthly rent

6000kr/månad + 2700 för boxhyra

Description of accomodation

Söker du och din häst boende i Falun? Bo i eget litet hus på hästgård i Skuggarvet!

 

Efter att en tid hyrt ut huset via airbnb, söker vi nu en fast hyresgäst från aug-sept, som vill bo på vår gård under en längre tid. Huset hyrs endast ut tillsammans med en box (3,5 x 3,5 m) i ett välfungerande stall för sex hästar. Gården ligger 5 km från Högskolan och Lugnet, där Falu Ryttarsällskaps ridsportarena ligger under sommarhalvåret.

 

Stallet har sadelkammare, torkrum, spolspilta, foderrum, bra med förvaringsutrymmen. Det finns flera större och mindre gräshagar samt sommarhagar. Eget slaget analyserat hösilage ingår i stallhyran. Spån finns att köpa till självkostnadspris. Hästtransport kan parkeras på gården.

 

Det finns också en belyst, ganska nyanlagd ridbana med tillgång till hinder i direkt anslutning till stallet, samt massor med fina ridvägar. Två ridhus endast 15 min bort med transport.

 

Boendet, ett Attefallshus byggt 2021 på 30 m2 + sovloft 10 m2, har utsökt läge med utsikt över stall, hagar och ängar. Stort allrum med parkettgolv och högt i tak, köksdel med diskmaskin. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme. Stor altan i söderläge. Huset hyrs ut helt eller delvis möblerat.

 

Stallet drivs kollektivt, men du som bor på gården tar ett större ansvar för utsläpp och kvällsfordringar, efter överenskommelse.

 

Vi bor själva på gården sedan 2020.

 

Hör av dig om du är intresserad, så diskuterar vi upplägg och tillträde. Hyra: 6000 kr/månad (allt ingår) Boxhyra: 2700 kr, förhandlingsbart

Contact

Liselotte Barck

073-673 41 11

Deatils

Housing type

Attefallshus

Number of rooms

Size

Kontrakt

1

30 kvm

Långtidskontrakt

Admission

Augusti/September 2024

Location

Skuggarvet, Sverige

bottom of page