top of page
skridskor.jpg

Genomförda aktiviteter

Här nedan kan du läsa om våra tidigare genomförda aktiviteter. Önskar du en repris på någon av aktiviteterna?  Kontakta gärna oss. 

skridskor.jpg

5 mars 2022

Långfärdsskridskor på Runn

40 glada studenter samlades vid hamnen i Källviken för att få möjligheten att prova åka  långfärdsskridskor. Vi bjöd på sopplunch och kaffe.  Solen sken och det var en fantastisk förmiddag! 

3 maj 2022

Högskoleloppet

132 studenter och anställda vid Högskolan Dalarna deltog vid det första genomförandet av Högskoleloppet. Deltagarna kunde välja att sprina/gå: 3km, 5km eller 10 km runt skogarna vid Campus Falun. 

trail-g0bb6a0b56_1920.jpg
Mono Loco.jpg

21 september 2022

Mono Loco

Studenterna fick aktivera sig med klättring, dodge ball och bed ball. Vi ordnade med mat, på plats fanns möjlighet att köpa dryck. Under kvällen bjöds det även på ett quiz. Stämningen var på topp och hela 75 studenter deltog. 

1 oktober 2022

Vandring Gyllbergen

Bussen fullbokades på en  kvart, likt alltid när vi anordnar våra vandringar. Denna gång gick turen till magiska Gyllbergen utanför Borlänge. Vi vandra några kilometer, grillade korv, kokade kaffe och vandrade tillbaka till bilen.

Gyllbergen_Dragsjön_CL_1.jpg
1200x800-stora-stoten.jpg

12 november 2022

Guidad tur i Falu Gruva - engelska

Som student på Högskolan Dalarna är det ett måste att ha besökt Faluns stolthet  koppargruvan åtminstone 1 gång under studietiden. Vi ordnade rabatterat pris till en guidad tur i miljöer som inte går att föreställa sig. . 

bottom of page